Over WVCM

WIJ ZIJN WVCM ,
EEN
DYNAMISCHE WIELERVERENIGING

Wielervereniging Cycling Mates (WVCM) is een dynamische wielervereniging met als doel sportiviteit en fietsen te combineren met plezier; cultuur en ontspanning, doormiddel van fietstochten, fietstrainingen en (bedrijfs)evenementen. Om leden met elkaar in contact te brengen om samen te trainen en tochten te fietsen. Wat weer uitmond in energie en versterken van de conditie, door het kunnen realiseren van ambities.

De vereniging is opgericht door Roelof de Jonge, Herman Etten, Bart Diephuis en Martijn Ruitenberg. Allen hebben lange ervaring in de wielersport. Ze willen, naast hun specifieke ervaringen, de fietstechniek en opbouw delen met de sportieve fietser.

Daarnaast organiseren ze al jaren, met veel succes, tal van meerdaagse evenementen in binnen en buitenland zoals o.a. voorheen, “Petit Tour de France” – tegenwoordig Le Petit Tour de France.

WVCM is aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie) en is ontstaan uit de wens om (buitenlandse) fietstochten te organiseren. Behalve deze buitenlandse fietstochten willen we ook ons eigen land niet vergeten en zowel Nederlandse als buitenlandse toerfietsers te interesseren om de mooiste plekjes van Nederland te aanschouwen.

ENKELE FEITEN

  • Reeds 10 jaar ervaring met het organiseren van wieler evenementen
  • Bekend van Le Petit Tour de France
  • Deelnemers hebben het gevoel dat ze de Tour de France rijden, of de Giro d’Italia!
  • Nieuw in 2017: Tour de Pyrenees!
  • Onze tochten ontzorgen jou volledig! Vervoer van bagage (indien van toepassing), pauze plaatsen met water, fruit, repen, hersteldrank en natuurlijk reserve onderdelen!
  • En vergeet de 4 Merentocht niet..!
Wielervereniging Cycling Mates

ONZE BIOGRAFIE

’07    Petit Tour de France
In 2007 is Herman gevraagd door RTV Steenwijk om de Petit Tour de France mede te organiseren.
’11    Roelof stapt in bij Petit Tour de France
I.v.m. het vertrek van de mede organisator van Petit Tour de France is Roelof sinds 2011 betrokken bij het organiseren.
’14    Officiële start WVCM
In 2013 had RTV Steenwijk aangegeven niet meer door te willen gaan met het organiseren van Petit Tour de France. Herman en Roelof hebben toen besloten om de tocht, onder de naam Tour des Alpes, nieuw leven in te blazen en richten WVCM op.

WIELERVERENIGING CYCLING MATES

Kwaliteit

Al onze georganiseerde fietstochten worden begeleid door ervaren fietsers en trainers welke door de NTFU zijn opgeleid. Bij onze tochten is verzorging onderweg standaard.

Wij proberen alle fietsers veel plezier te laten beleven aan onze fietstochten. Dat doen we door compleet verzorgde meerdaagse fietstochten te organiseren tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Intensief samen werken met de trainers, begeleiders.

Ervaren fiets trainers en begeleiders

Uw begeleiders tijdens deze fietstochten zijn bestuursleden van WVCM met veel fiets- en organisatie ervaring. Daarbij zijn 3 trainers met een NTFU licentie: race instructeur niveau 3.
Onze jarenlange ervaring bied u de zekerheid voor de hoge kwaliteit van de verzorgde fietstochten.

Over WVCM 26 maart 2016

Wielervereniging Cycling Mates

06-53643972   I  info@wvcm.nl