Bestuur

Herman Etten

Bij Wielervereniging Cycling Mates hermanben ik de voorzitter en tevens evenementen coördinator. Samen met de overige bestuursleden, organiseer ik de een-  en meerdaagse fiets evenementen welke worden georganiseerd door WVCM. Mijn specialiteit is het in kaart brengen van de routes voor de meerdaagse evenementen in binnen en buitenland. Voor de Nederlandse Toer Fiets Unie was ik consulent veiligheid en consulent grote evenementen tot juni 2016
Als race instructeur niveau 3 verzorg ik o.a. wielertrainingen voor  de NTFU.

Uit het verleden:

Ik heb 12 jaar in het districtsbestuur gezeten van district Utrecht van de NTFU (tot 2009). Ruim 8  jaar als bestuurslid in de commissie Tochten & Kwaliteit actief geweest (tot 2012). In 2010 heb ik mijn diploma gehaald wielertrainer niveau 3 (NOC/NSF norm).

Roelof de Jonge

Bij Wielervereniging CyclingRoelof de Jonge - wielertrainer nivo 3 Mates beheer ik de financiën en hou me, samen met de overige bestuursleden, bezig met het organiseren  van de een-  en meerdaagse fiets evenementen welke worden georganiseerd door WVCM.  Voor de Nederlandse Toer Fiets Unie was ik consulent veiligheid en regio afgevaardigde Regio 3.

Als race instructeur niveau 3 verzorg ik o.a. wielertrainingen voor  de NTFU.

Uit het verleden:

Ik heb 13 jaar in het districtsbestuur gezeten van district Noord van de NTFU (tot 2012). Daarnaast ben ik ruim 8  jaar als bestuurslid in de commissie Tochten & Kwaliteit actief geweest (tot 2012). In 2007 heb ik mijn diploma gehaald wielertrainer niveau 3 (NOC/NSF norm).

Martijn Ruitenberg

Vanaf 2008 ben ik lid van Wielervereniging Cycling Mates en sinds 2014 jaar ben ik actief als secretaris.

Ik ben de jongste van het bestuur. Het enthousiasme van Herman en Roelof heeft mij doen besluiten om mij ook in te zetten voor de te organiseren tochten.

Als race instructeur niveau 3 verzorg ik o.a. wielertrainingen voor  de NTFU.

Uit het verleden:

Ik heb 6 jaar in het districtsbestuur gezeten van district Noord van de NTFU (tot 2006) Momenteel ben ik in opleiding voor wielertrainer niveau 3. Zelf heb ik meerdere tochten in het buitenland gefietst.

Lucas Poelman

Sinds 2016 ben ik bestuurslid bij Wielervereniging Cycling Mates en samen met de overige bestuursleden organiseer ik een- en meerdaagse fiets evenementen welke worden georganiseerd door WVCM.

ONZE BIOGRAFIE

’07    Petit Tour de France
In 2007 is Herman gevraagd door RTV Steenwijk om de Petit Tour de France mede te organiseren.
’11    Roelof stapt in bij Petit Tour de France
I.v.m. het vertrek van de mede organisator van Petit Tour de France is Roelof sinds 2011 betrokken bij het organiseren.
’14    Officiële start WVCM
In 2013 had RTV Steenwijk aangegeven niet meer door te willen gaan met het organiseren van Petit Tour de France. Herman en Roelof hebben toen besloten om de tocht, onder de naam Tour des Alpes, nieuw leven in te blazen en richten WVCM op.

TRAININGEN WIELRENNEN & MOUNTAINBIKE

Om goed voorbereid aan de start van een grote 1 of meerdaagse evenement te verschijnen, biedt Wielervereniging Cycling Mates trainingen aan ter voorbereiding op grote evenementen.Voor evenementen die door Wielervereniging Cycling Mates worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Drie Landen Tour, Le Petit Tour de France en Giro Di Stelvio, worden speciale trainingen gegeven ter voorbereiding.

Maar ook kunnen fietsers bij ons terecht die willen mee fietsen voor evenementen als Alpe d’Huzes, Marmotte of bijvoorbeeld Dolemieten Marathon voor een training ter voorbereiding op deze tochten.

Trainingen worden in Drenthe gegeven

Bestuur 13 november 2016

Wielervereniging Cycling Mates

06-53643972   I  info@wvcm.nl