Sponsoren

Om de algemene kosten van de vereniging te dekken zoeken we naast onze huidige sponsoren / partners nog additionele sponsoren / partners. Mogelijkheden zijn banners op onze websites (waarbij we uiteraard een overzicht kunnen sturen van het bezoekersaantal). We merken dat we veel worden bezocht door over het algemeen wielersporters uit het gehele land. Ook zijn er mogelijkheden om te sponsoren tijdens onze evenementen. Voor informatie kunt u contact opnemen met Roelof de Jonge.

Wij werken met e-boekhouden.nlWielervereniging Cycling Mates maakt gebruik van e-Boekhouden.nl voor een correcte boekhouding in de cloud.

Zodat wij tijd en geld kunnen besparen en ons nog beter kunnen richten op dat waar wij goed in zijn: het organiseren van de meest uitdagende tochten!

ahrens travelWielervereniging Cycling Mates maakt gebruik van Ahrens Travel.

Een dagje uit met de hele familie? Een schoolreisje naar de Efteling? Een teambuildings driedaagse in de Ardennen? Op wintersport met uw club of vereniging? Lekker wandelen in de bergen?
Geen probleem. Wij regelen het vervoer voor u. Ahrens Travel is een touringcarbedrijf dat gespecialiseerd is in busvervoer op maat. Of het nou voor verenigingen, scholen, particulieren of bedrijven is, wij leveren maatwerk tegen scherpe prijzen.

duursport-2Wielervereniging Cycling Mates maakt gebruik van sportvoeding geleverd door Duursport.

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag.

Sponsoren 13 november 2016

Wielervereniging Cycling Mates

06-53643972   I  info@wvcm.nl