Wielrennen zonder sponsoring!

Wil jij een geweldige tocht fietsen in het buitenland, maar geen sponsoren zoeken om deel te kunnen nemen aan een tocht? Bij Wielervereniging Cycling Mates ben je dan aan het goede adres! Wij organiseren diverse tochten komend wieler seizoen (2017).

Wielervereniging Cycling Mates verzorgt in 2017 6 evenementen waarin jij je sport als wielrenner kunt uitoefenen!

Op 17 april 2017 organiseren wij voor het eerst de Cycle 2 Life Paastour welke vanuit Emmen gestart zal worden. Deze nieuwe tocht kan in 2 lengtes worden gereden: 80 of 130 kilometers.
13 mei 2017 staat de bekendste tocht van ons op de agenda! De 4 Merentocht met startplaats Groningen, langs de mooiste plekken rondom de Goringer meren. De 4 Merentocht valt bij de Nederlandse Toer Fiets Unie onder de categorie “NTFU Klassieker”. Behorend tot de “NTFU Klassieker” houd in dat het evenement volgens het wielersportreglement in de hoogste categorie bevind.

Naast onze tochten in Nederland hebben wij ook buitenlandse tochten met fameuze beklimmingen en schitterende fietsgebieden!

Van 24 t/m 28 mei 2017 is de Drie Landen Tour. 5 dagen fietsen door het mooie landschap van de Eifel en de Ardennen, beginnend in Nederland. Een tocht die geschikt is voor alle wielrenners die je klaarstoomt voor de start van het seizoen.
5 t/m 10 juni 2017 staat onze bekendste tocht op het programma! Le Petit Tour de France! Een tocht met prachtige landschappen met legendarische beklimmingen en stukken van het parcours van de Tour de France!
Nieuw in 2017 is de Tour de Pyrenees. Van 30 juni t/m 8 juli 2017 wordt deze toch verreden met bustransfer vanuit Nederland en terug met de kwaliteit van WVCM!
Van 3 t/m 8 september 2017 wordt de Giro di Stelvio voor de 2e keer gereden, deze keer op aanraden van de oud deelnemers een 6 daagse tocht met mogelijkheid voor één rustdag.

Heb je vragen over onze evenementen? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Wielervereniging Cycling Mates

06-53643972   I  info@wvcm.nl