Nieuwe homepage

Wielervereniging Cycling Mates

Niets om je zorgen over te maken, behalve de volgende klim!

Wielervereniging Cycling Mates (WVCM) organiseren al jaren, met veel succes, tal van meerdaagse evenementen in binnen- en buitenland. Dat betreffen de evenementen Le Petit Tour de France , Tour de Pyrenees, en de Giro di Dolomieten

Wielervereniging Cycling Mates is aangesloten bij de NTFU en is ontstaan uit de wens om (buitenlandse) wielrenvakanties te organiseren.

De organisatoren van de evenementen zijn van links naar rechts: Herman, Roelof & Richard


Onze evenementen

Bekend van Le Petit Tour de France!

Je hebt vast wel eens gehoord van de Col d’Aubisque, Col de Tourmalet in de Pyreneeën of van de Grand Ballon in de Ardennen en ooit in je gedachten gehad hoe het zou zijn om deze te beklimmen. Zou het deelnemen aan een groots evenement als deze iets voor jou zijn?

Bij WVCM stellen wij jou in de gelegenheid om deze geweldige cols te beklimmen door je in te schrijven voor één of meerdere van onze evenementen.

We organiseren de evenementen dit jaar “Le Petit Tour de France”, Tour de Pyrenees en de Giro di Dolomieten.

De evenementen worden georganiseerd en begeleid door ervaren wielersporters (Herman en Roelof). Ze nemen je alles uit handen tijdens de wielersportvakantie en begeleiden je over de toppen van de bergen van hotel naar hotel. De deelnemers fietsen op eigen snelheid in kleine groepjes. De groepjes vormen zich spontaan. Het totaal aantal deelnemers is maximaal 45 personen.

Heb je aan het einde van de dag last van je spieren? Dan staat onze sport masseur Richard voor jou klaar!


WVCM denkt aan alles!

Een echte uitdaging!

WVCM zorgt ervoor dat het jou tijdens de evenementen aan niets ontbreekt! Je verblijft in goede hotels die voorafgaand aan het evenement zelf zijn gecontroleerd.

‘s Ochtends staat het ontbijt voor je klaar, tijdens de tocht vind je de lunch welke verzorgd is door Herman, Roelof & Richard zelf. ‘s Avonds in het hotel is er weer een heerlijke maaltijd om te herstellen van de dag.*

Heb je pech onderweg? Herman, Roelof en/of Richard helpen je zo snel mogelijk weer op weg! Daarnaast nemen ze de bagage mee van hotel naar hotel.

* Consumpties in het hotel zijn niet inbegrepen tenzij anders aangegeven / aangekondigd


Deelnemers hebben het gevoel dat ze de Tour de France of de Giro d’Italia rijden!

Onze evenementen zijn een échte uitdaging voor de wielersporters. Door de zwaarte van de evenementen is training noodzakelijk. Ook daar kunnen we je bij helpen!
Vergis je niet, je moet gewend zijn aan 6 tot 8 uur op het zadel te zitten. Maar ook meerdere dagen in een bergachtig terrein tochten kunnen rijden.

WVCM is aangesloten bij:

WVCM is aangesloten bij de NTFUWVCM is aangesloten bij fietssport, onderdeel van de NTFU

Vragen? Bel! 06-53643972

Boek voor het te laat is!