Wij zijn Wielervereniging Cycling Mates!

Wij organiseren wielerevenementen in Nederland en Europa!

Wij zijn WVCM, een dynamische wielervereniging

Wielervereniging Cycling Mates (WVCM) is een dynamische wielervereniging met als doel sportiviteit en fietsen te combineren met plezier; cultuur en ontspanning, doormiddel van fietstochten, fietstrainingen en (bedrijfs)evenementen. Om leden met elkaar in contact te brengen om samen te trainen en tochten te fietsen. Wat weer uitmond in energie en versterken van de conditie, door het kunnen realiseren van ambities.
De vereniging is opgericht door Roelof de Jonge, Herman Etten, Bart Diephuis en Martijn Ruitenberg. Allen hebben lange ervaring in de wielersport. Ze willen, naast hun specifieke ervaringen, de fietstechniek en opbouw delen met de sportieve fietser.

Daarnaast organiseren ze al jaren, met veel succes, tal van meerdaagse evenementen in binnen en buitenland zoals o.a. voorheen, “Petit Tour de France” – tegenwoordig Le Petit Tour de France.

WVCM is aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie) en is ontstaan uit de wens om (buitenlandse) fietstochten te organiseren. Behalve deze buitenlandse fietstochten willen we ook ons eigen land niet vergeten en zowel Nederlandse als buitenlandse toerfietsers te interesseren om de mooiste plekjes van Nederland te aanschouwen.

Neem contact met ons op


    Het team

    Wij plannen, verzorgen en ontzorgen jou